x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Bravčová krkovička s brusnicovou omáčkou

Nikola Martonova Sotakova

Porcií 4
Minút 150
Náročnosť Stredná

(5 / 5)
Videné: 4 407 x
slide

Komentár kuchára

V obchode som objavila balenie čerstvých brusníc, hneď dom začala premýšľať, čo z nich uvarím. A keďže mám veľmi rada sladko-slané kombinácie jedál, zamierila som ku mäsovým výrobkom a do košíka som vložila krkovičku, pretože ku sladkým omáčkam mi najvic pasuje bravčové mäso.


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso: Cibuľu si na nakrájame na malé kocky a opražíme do sklovita na oleji. Krkovičku dobre umyjeme, osolíme a okoreníme a zo všetkých strán sprudka opečieme na cibuľke, aby sa zatiahlo.

  • Krok 2.

    Do pekáča s pokrievkou si preložíme opečené mäso, prilejeme výpek z panvice, na kocky nakrájané jablká, cesnak a tymián. Zakryjeme a pečieme na 200 stupňoch približne 2 hodiny. Mäso priebežne podlievame vodou a otáčame, aby nebolo suché.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept