Bravčový plátok na šampiňónoch s ryžou

slide
  • Porcie: 5
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 60 minút
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Vierka Dánaiová
Pozor Súťaž!
Súťaž o teplovzdušnú fritézu - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Slovenská

Ahojte nas dnes bravcovy platok na sampinonoch a ryza :)


Potrebujeme:

  • Príloha

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso osoliť okoreniť zprudka orestovať na oleji, až je orestované mäso vyberiem ba bok na tanier alebo do misky.

  • Krok 2.

    Pridám nakrájanú cibuľu, orestujem do zlatova pridám čierné mleté korenie, bobkový list, červenú papriku, nove korenie, celé korenie, čubricu, paradajkový pretlak... Zarestujem a mäso vrátim naspäť do cibuľového základu.

  • Krok 3.

    Zalejem vodou a ešte pridám tmavú sójovú omáčku, nechám variť kým mäso nezmäkne. Očistené a nakrájane šampiňóny pridám asi tak 20 min pred dovarením.

  • Krok 4.

    Osolím podľa chuti, dám cesnak, majorán a ešte chvíľu povarím, zahusťujem rozrobenou hladkou mukou v troche vody.

  • Krok 5.

    Naše bravčové na prírodno so šampiňónmi podávame s obľúbenou ryžou. Dobrú chuť :)

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.