Šťavnatá živánska

slide
  • Porcie: 10
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 90 minút
  • Kuchyňa : slovenská
  • Zdroj : Dominika Huszarikova
Pozor Súťaž!
Súťaž o teplovzdušnú fritézu - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : slovenská


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Šťavnatú živánsku si pripravíme takto: Zemiačiky ošúpeme, umyjeme a nakrájame na malé kocky.

  • Krok 2.

    Bravčové mäsko si umyjeme a nakrájame na rovnako veľké kocky, ako zemiaky.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.