Segedínsky guláš

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 60 minút
  • Kuchyňa : slovenská
  • Zdroj : Lenka Siváková
Pozor Súťaž!
Súťaž o teplovzdušnú fritézu - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : slovenská


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na segedínsky guláš som použila bravčové stehno, ktoré som umyla a nakrájala.

  • Krok 2.

    Veľkú nakrájanú cibuľu speníme na oleji a zatiahneme. Pridáme 3 strúčiky cesnaku, soľ, mleté korenie, rascu, bobkový list a červenú mletú papriku.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.