x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Pravý segedínsky guľáš

slide
  • Porcie: 6
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 120 minút
  • Kuchyňa : maďarská
  • Zdroj : Dominika Huszarikova
(4.67 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Videné: 7 991 x


Potrebujeme: Na segedínsky guľáš

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Segedínsky guľáš si pripravíme takto: Bravčové stehno si umyjeme a nakrájame na kocky.

  • Krok 2.

    Z kyslej kapusty zlejeme šťavu a nakrájame na menšie kúsky.

  • Krok 3.

    Do hrnca nalejeme olej a opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu do zlatista.

  • Krok 4.

    Pridáme nakrájané mäso, pridáme soľ, čierne mleté korenie, nové korenie, bobkový list, paradajkové pyré a dusíme 15 minút.

  • Krok 5.

    Pridáme kyslú kapustu a 30 minút necháme dusiť. Občas premiešame.

  • Krok 6.

    Nakoniec pridáme smotanu na varenie, zahustíme hladkou múkou a podľa chuti pridáme kryštálový cukor.

  • Krok 7.

    Pravý segedínsky guľáš podávame s domácou parenou knedľou alebo zo zemiakovou knedľou. Prajem dobrú chuť!

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.