Bravčové rizoto

Hodnotenie (4.8/5)
9
Čas prípravy
55 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 5501
30.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Cibuľa
1 PL Bravčová masť
1 plechovka Hrášok, mrkva, kukurica zmes
100 g Eidam tehla
2 ČL Soľ
1 ČL Čierne korenie mleté
1 ČL Červená paprika sladká
250 g Lečo
500 g Ryža
Postup prípravy pre Bravčové rizoto
  1. 1

    Na masti som si do zlata oprážila nakrájanú cibuľku. Pridala som na kocky nakrájané mäso, z prudka som ho oprážila, osolila, okorenila čiernym mletým korením a mletou paprikou. Najprv som ho dusila na vlastnej šťave a potom som podľa potreby podlievala vodou a dusila do mäkka. Tesne pred odstavením som doliala kúsok viac vody aby rizoto nebolo suché.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Banán v čokoláde
Pečená krkovička, kapusta a knedľa
Fazuľky na smotane
Pečený losos s batatovými hranolkami a pečeným karfiolom
Restovaná kuracia pečeň
Filé z tresky v bylinkovom cestíčku a zemiakovo hráškové pyré
Kuracie prsia na karí s tarhoňou
Bryndzové halušky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf