x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.


Krkovička s kyslou kapustou, pečené zemiaky

slide
  • Porcie: 6
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 250 minút
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Lenka Siváková
(4 / 5)
  • Vhodné na : Obed, Večera


Potrebujeme: Mäso

  • Pečené zemiaky :

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Krkovičku si pripravíme takto: Mäso umyjeme, nakrájame na plátky, potrieme olejom. Pridáme korenie, soľ a rascu.

  • Krok 2.

    Na pol plechu dáme kyslú kapustu a na to mäso. Na druhú polku plechu dáme zemiaky.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.