Kuracie rezne na prírodno s hubovou omáčkou

Hodnotenie (4.6/5)
21
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 26347
30.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
0.5 Kg Kuracie prsia
1 KS Cibuľa
500 ml Smotana na varenie
2 PL Múka hladká
1 ČL Sójová omáčka
0.5 dl Olej
1 ČL Soľ
0.5 ČL Čierne korenie mleté
1 ČL Sušený cesnak
1 KS Šampióny v konzerve
0,5 l Smotana na varenie
Postup prípravy pre Kuracie rezne na prírodno s hubovou omáčkou
  1. 1

    Kuracie prsia si narežeme na rezne. Jemne ich osolíme, okoreníme mletým čiernym okorením a štipkou sušeného cesnaku. Na rozohriatom oleji v panvičke ich z prudka opečieme z oboch strán. Takto opečené ich na chvíľu ešte vložíme späť do panvičky, trocha podlejeme vodou a ešte asi 15 minút dusíme. Mäkké rezníky vyberieme na tanier do výpeku dáme hladkú múku, z ktorej si urobíme zápražku. Tú zalejeme hubovou polievkou alebo rozpusteným bujónom a necháme zovrieť.

  2. 2

    Na druhej panvičke si na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, do ktorej dáme scedené šampióny a spolu krátko opražíme. Na miesto šampiónov si kľudne môžete zvoliť iné huby alebo hríby, podľa vlastného výberu.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Filé z tresky v bylinkovom cestíčku a zemiakovo hráškové pyré
Bravčová panenka so špenátom na hubovom ragú
Bravčový plátok na horčici a zemiaková kaša
Kotlikový guľáš hovädzí bravčový
Cestoviny s kuracím mäsom a pórom
Tvarohovo marhuľové koláčiky
Plnená kapusta - holúbky
Výnimočné Kuracie placky špeciál
Zapekané kuracie steaky s fazuľovými luskami
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie