listok

Potrebujeme: Mäso

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na černohorský rezeň som použila bravčové karé.

  • Krok 2.

    Bravčové karé umyjeme, nakrájame na plátky a naklepeme. Osolíme ho a obalíme v hladkej múke.

  • Krok 3.

    Cestíčko si pripravíme takto : zemiaky očistíme, umyjeme a nastrúhame na jemno. Pridáme očistené strúčiky cesnaku, čierne mleté korenie, rascu mletú, soľ a trocha mlieka s hladkou múkou.

  • Krok 4.

    Rezne obaľujeme v cestíčku a vyprážame v horúcom oleji do zlatista.

  • Krok 5.

    Zemiakové pyré si pripravíme na klasický spôsob. Zemiaky ošúpeme, umyjeme a uvaríme do mäkka v slanej vode.

  • Krok 6.

    Keď sú zemiaky uvarené, popučíme ich a pridáme maslo a horúce mlieko. Mixérom ich ešte poriadne rozmixujeme.

  • Krok 7.

    Podávame s miešaným zeleninovým šalátom podľa vlastnej chuti alebo s kyslými uhorkami. Prajeme vám dobrú chuť!

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept