x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Bravčový tokáň na pastiersky spôsob, slovenská ryža

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 90 minút
  • Kuchyňa : Maďarská
  • Zdroj : Štefan Halász
Pozor Súťaž!
Súťaž o sadu nožov od ObnovaStrechy.sk - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(4.5 / 5)
  • Vhodné na : Obed, Večera

Videné: 5 546 x


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na kocky nakrájanú slaninu s pikantnou klobásou som opražil na bravčovej masti.

  • Krok 2.

    Pridal som nakrájanú cibuľu, cesnak a zrestoval na rezance nakrájané bravčové stehno.

  • Krok 3.

    Jemne osolil a okorenil, pridal bobkový list a tiež zrestoval, aby mäso natiahlo chuť.

  • Krok 4.

    Pridal som horčicu, paradajkový pretlak, sójovú omáčku a podlial vývarom.

  • Krok 5.

    Nechal som dusiť do mäkka. Pred koncom som pridal najemno nakrájané kyslé uhorky a zjemnil som smotanou.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.