Bravčový tokáň na pastiersky spôsob, slovenská ryža

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 90 minút
  • Kuchyňa : Maďarská
  • Zdroj : Štefan Halász
Pozor Súťaž!
Súťaž o pobyt pre 2 osoby - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na kocky nakrájanú slaninu s pikantnou klobásou som opražil na bravčovej masti.

  • Krok 2.

    Pridal som nakrájanú cibuľu, cesnak a zrestoval na rezance nakrájané bravčové stehno.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.