x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Živanská

Deni 

Porcií 4
Minút 80
Náročnosť Nízka

(4.5 / 5)
Videné: 5 880 x
slide
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Deni

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Zemiaky si nakrájame na plátky alebo na tvar "amerických zemiakov". Nakrájame si aj ostatné ingrediencie, t.j. klobásu, špekáčiky, slaninu, cibuľu a bravčové mäso. Bravčové mäso nakrájané na kocky si pár hodín pred prípravou môžeme dať do marinády odležať.

  • Krok 2.

    Všetko to spolu zmiešame, osolíme a okoreníme spomínanými koreninami a dáme do alobalu, ktorým sme si vyložili zapekaciu misu alebo pekáč. Alobalom zakryjeme a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov asi 50 - 60 minút. Ak robíme živanskú vonku v pahrebe, postup je ten istý akurát, že nedávame do pekáča ale rovno všetko v alobale do pahreby.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept