Kuracie stehná na zeleru, smotanové zemiaky

slide
  • Porcie: 8
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 90 minút
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Danula Vašičková
Pozor Súťaž!
Súťaž o teplovzdušnú fritézu - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Slovenská


Potrebujeme: Mäso

  • Smotanové zemiaky

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso: Mäso očistíme a odstránime nevzhľadné kĺby, dôkladne zo všetkých strán osolíme a mierne okoreníme. V panvici roztopíme väčšinu masla (trochu si schováme na neskôr) a opečieme na ňom mäso zo všetkých strán dozlatista.

  • Krok 2.

    Potom nôžky vyberieme a uložíme stranou. Vo výpeku orestujeme cibuľu, pridáme nastrúhaný zeler a restujeme do svetlohnedá.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.