Bravčové klopsy s paradajkovou omáčkou

Hodnotenie (4.5/5)
4
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 4389
28.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčové mleté mäso
1 KS Vajce slepačie
1 strúčik Cesnak
  Múka hladká (Na obaľovanie)
  Olej (Na vyprážanie)
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Červená paprika sladká
2 KS Rožok
Omáčka
Množstvo Ingrediencia
70 gParadajkový pretlak
1 KSCibuľa
2 PLMúka hladká
1 ČLCukor kryštálový
2 KSBobkový list
4 KSNové korenie
1 štipkaČierne korenie mleté
Postup prípravy pre Bravčové klopsy s paradajkovou omáčkou
  1. 1

    Rožky si namočíme do mlieka alebo len do vody, kým nám nezmeknú. Nachystáme si mleté mäso. Rožky v rukách postláčame tak aby z nich vyšlo čo najviac vody a pridáme ich k mäsu. Dáme jedno až dve vajíčka, soľ, pretlačený cesnak, čierne mleté korenie, trocha mletej papriky a všetko spolu poriadne rozmiešame.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Kuracie prsia so zeleninou
Zákusok orechový chlebíček
Hovädzie mäso na mrkve
Španielske vtáčky
Šuhajdy so salkom
Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku
Veselé šišky z mletého mäsa a zemiakové pyré
Zemiakový šalát bez majonézy
Domáci veka chlieb s hermelínovou nátierkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf