Bravčové klopsy s paradajkovou omáčkou

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 70 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Deni
(4.6 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

  • Omáčka

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Rožky si namočíme do mlieka alebo len do vody, kým nám nezmeknú. Nachystáme si mleté mäso. Rožky v rukách postláčame tak aby z nich vyšlo čo najviac vody a pridáme ich k mäsu. Dáme jedno až dve vajíčka, soľ, pretlačený cesnak, čierne mleté korenie, trocha mletej papriky a všetko spolu poriadne rozmiešame.

  • Krok 2.

    Vytárame klopsy, ktoré obaľujeme v hladkej múke a vyprážame v rozohriatom oleji.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.