listok

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso umyjem a nakrájam na plátky , potriem horčicou, soľ , korenie a olej . Každý plátok opečiem prudko .

  • Krok 2.

    Mäso vyberiem a do výpeku nastrúhame veľkú cibuľu , opečieme a pridáme 2 strúčiky cesnaku nakrájaného na drobno.

  • Krok 3.

    Vrátime mäso a pridáme hríby ja som dala mrazene dubáky , poprášime mletou paprikou, rascou a podlejeme vodou. Dusíme do mäkka pod pokrievkou.

  • Krok 4.

    Z hladkej múky si urobíme polotmavú zápražku pridáme ešte mletej papriky , rozhabarkujeme v troche vody a vlejeme k masku . Prevrie a hotovo .

  • Krok 5.

    Zemiaky očistime , nakrájame a varíme do mäkka v slanej vode . Odcedíme a ručne popučíme, pridáme maslo a znova prilejeme horúce mlieko a prešľaháme metličkami .

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept