Výborné čevabčiči s horčicou, cibuľou a zemiakovým pyré (kašou), zaujimavé je že nájdete recepty písané tak ako čevaBčiči tak aj čevaPčiči :). Moje klasické ale za to extra jednoduché čevabčiči so zemiakmi je dobre zaužívaná klasika. Ešte v škole som ich takto jedol :) Presne to Školské čevabčiči (čevapčiči) na ktoré nezabudneš celý život. Dobrú chuť
Videné: 5 314 x
Mleté mäso si rozmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, pretlačeným cesnakom, soľou a koreninami.
Ruky namočíme do studenej vody a z mäsa vytváramevalčeky. Tie obalíme v hladkej múke a vyprážame v rozohriatom oleji.
Podávame so zemiakmi, obyčajnou horčicou a nakrájanou cibuľou, prípadne kyslé uhorky alebo čalamáda.
Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept
Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.