Čevapčiči

Hodnotenie (5/5)
9
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Čevapčiči
Kuchár/ka: Deni
videní 385
28.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčové mleté mäso
1 KS Cibuľa
2 strúčik Cesnak
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Červená paprika sladká
1 štipka Majorán
Postup prípravy pre Čevapčiči
  1. 1

    Mleté mäso si rozmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, pretlačeným cesnakom, soľou a koreninami.

  2. 2

    Ruky namočíme do studenej vody a z mäsa vytvárame valčeky. Tie obalíme v hladkej múke a vyprážame v rozohriatom oleji.

  3. 3

    Podávame so zemiakmi, obyčajnou horčicou a nakrájanou cibuľou, prípadne kyslé uhorky alebo čalamáda.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Skvelá jemná kuracia omáčka
Bolonské špagety alá MIMI
Bravčová krkovička s cibuľou
Zapečené mäsové rolky s mozzarellou
Zapekaný karfiol
Boršč
Kuracie rezne na prírodno s hubovou omáčkou
Šalát s grilovaným oštiepkom
Škvarkové pagáče
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf