Čevapčiči

Hodnotenie (4.8/5)
13
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 2100
28.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčové mleté mäso
1 KS Cibuľa
2 strúčik Cesnak
  Múka hladká (na obaľovanie)
  Olej (na vyprážanie)
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Červená paprika sladká
1 štipka Majorán
Postup prípravy pre Čevapčiči
  1. 1

    Mleté mäso si rozmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, pretlačeným cesnakom, soľou a koreninami.

  2. 2

    Ruky namočíme do studenej vody a z mäsa vytvárame valčeky. Tie obalíme v hladkej múke a vyprážame v rozohriatom oleji.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Peter Lauf

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Výborný domáci kurací kohútí vývar
Domáci kurací Gyros
Cviklové placky s ricottou
Hovädzia roštenka na horčici s ryžou
Rybie filé na masle a hrášku
Kapor na masle
Bravčové líčka na pive
Bravčové mäso so salámou
Kurací Stroganov s ryžou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf