Čevapčiči

Hodnotenie (4.8/5)
12
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Čevapčiči
videní 1160
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčové mleté mäso
1 KS Cibuľa
2 strúčik Cesnak
  Múka hladká (na obaľovanie)
  Olej (na vyprážanie)
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Červená paprika sladká
1 štipka Majorán
Postup prípravy pre Čevapčiči
  1. 1

    Mleté mäso si rozmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, pretlačeným cesnakom, soľou a koreninami.

  2. 2

    Ruky namočíme do studenej vody a z mäsa vytvárame valčeky. Tie obalíme v hladkej múke a vyprážame v rozohriatom oleji.

  3. 3

    Podávame so zemiakmi, obyčajnou horčicou a nakrájanou cibuľou, prípadne kyslé uhorky alebo čalamáda.

Zdroj: Peter Lauf
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Plnená kapusta - holúbky
Smažený losos a zemiakové ruže
Zemiakové placky plnené kuracím mäsom
Bravčové karé plnené sušenými marhuľami s mandľovou omáčkou
Taliansko bulharské rizoto
Bravčové plátky na pive
Pivný guláš z teľacieho mäsa
Kuracie slimáky na špajli so zemiakovou kašou
Pľúcka na smotane
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf