x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Pečené koleno, pečené zemiaky

slide
  • Porcie: 2
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 240 minút
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Lenka Siváková
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed, Večera

Videné: 4 864 x


Potrebujeme: Bravčové koleno :

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Pečené zemiaky : Zemiaky umyjeme a pokrájame na mesiačiky , posolíme , posypeme celou rascou a pokvapkáme olejom , premiešame a dáme na plech , do stredu dáme predvarene koleno.

  • Krok 2.

    Na zemiaky nakrájame cibuľu na väčšie kúsky a pridáme rozmarín. Pečieme 1 h pod alobalom na 180 °C potom bez na 220 °C do zlata nech je koža chrumkavá.

  • Krok 3.

    Podávame so zeleninou cibuľou a kyslo -štipľavý mix!

  • Krok 4.

    Pečené koleno : Dáme si variť koleno s celou cibuľou, cesnakom, celým čiernym a novým korením, bobkový list a soľ. Varíme cca 2,5 hodiny .

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.