Pečené bravčové karé na cesnaku, maslové zemiaky, dusená kapusta

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 70 minút
  • Kuchyňa : Slovenská kuchyňa
  • Zdroj : Nina Karol
Pozor Súťaž!
Súťaž o teplovzdušnú fritézu - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Slovenská kuchyňa


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Plátky bravčového karé umyjeme, osušíme a vyklepeme. Dochutíme ich soľou, mletým čiernym korením, mletou červenou paprikou.

  • Krok 2.

    Mäso z jednej strany potrieme horčicou a prelisovaným cesnakom. Položíme ho tou potretou stranou na rozpálený olivový olej v panvici a opečieme do zlatista.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.