x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Pečené bravčové karé na cesnaku, maslové zemiaky, dusená kapusta

Nina Karol

Porcií 4
Minút 70
Náročnosť Stredná

(4.5 / 5)
Videné: 10 505 x
slide
  • Kuchyňa : Slovenská kuchyňa
  • Zdroj : Nina Karol

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Plátky bravčového karé umyjeme, osušíme a vyklepeme. Dochutíme ich soľou, mletým čiernym korením, mletou červenou paprikou.

  • Krok 2.

    Mäso z jednej strany potrieme horčicou a prelisovaným cesnakom. Položíme ho tou potretou stranou na rozpálený olivový olej v panvici a opečieme do zlatista.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept