x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.


Špenátové halušky, kuracie mäsko

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 60 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Jan Huszarik
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed, Večera


Potrebujeme:Špenátové halušky

  • Kuracie mäsko :

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Špenátové halušky : Z uvedených surovín vypracujeme cesto a pomocou haluškovača hádžeme do vriacej vody halušky, ktoré varíme pokiaľ nevyplávajú na vrch. Potom ich scedíme.

  • Krok 2.

    V panvici na oleji opečieme z oboch strán kuracie prsia, ktoré okoreníme a osolíme.

  • Krok 3.

    Po opečení ich dáme ešte na 15 minút do vyhriatej rúry.

  • Krok 4.

    V panvici nám ostal výpek z kuracích prs. Do neho dáme nakrájanú slaninu, korenie a soľ a oprážime. Zalejeme smotanou, pridáme halušky a všetko premiešame.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.