Špenátové halušky, kuracie mäsko

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 60 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Jan Huszarik
Pozor Súťaž!
Súťaž o teplovzdušnú fritézu - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na :


Potrebujeme:Špenátové halušky

  • Kuracie mäsko :

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Špenátové halušky : Z uvedených surovín vypracujeme cesto a pomocou haluškovača hádžeme do vriacej vody halušky, ktoré varíme pokiaľ nevyplávajú na vrch. Potom ich scedíme.

  • Krok 2.

    V panvici na oleji opečieme z oboch strán kuracie prsia, ktoré okoreníme a osolíme.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.