listok
Jan  Huszarik

Porcií 6
Minút 120
Náročnosť Stredná

(5 / 5)
Videné: 3 742 x
Bravčové pečené so sviečkovou omáčkou
  • Kuchyňa : Rakúska kuchyňa, Slovenská kuchyňa
  • Zdroj : Jan Huszarik

Potrebujeme: Mäso

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso : Bravčové karé v celku umyjeme a poriadne ho nakoreníme z každej strany. Dáme na plech a pečieme pod alobalom 70 minút pri 200 °C.

  • Krok 2.

    Sviečková omáčka : Mrkvu a zeler ošúpeme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky. V tlakovom hrnci vo vode s bobkovým listom a bujónom poriadne rozvaríme zeleninu.

  • Krok 3.

    Keď je zelenina rozvarená, bobkový list vyberieme a všetko rozmixujeme ponorným mixérom.

  • Krok 4.

    Pridáme smotanu na varenie a citrónovú šťavu. Poriadne premiešame a necháme zovrieť.

Kuchár/ka

chef

Profi Kuchár

Zobraz profil

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept