x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.


Bravčové pečené so sviečkovou omáčkou

slide
  • Porcie: 6
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 120 minút
  • Kuchyňa : Rakúska kuchyňa, Slovenská kuchyňa
  • Zdroj : Jan Huszarik
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed, Večera


Potrebujeme: Mäso

  • Sviečková omáčka

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso : Bravčové karé v celku umyjeme a poriadne ho nakoreníme z každej strany. Dáme na plech a pečieme pod alobalom 70 minút pri 200 °C.

  • Krok 2.

    Sviečková omáčka : Mrkvu a zeler ošúpeme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky. V tlakovom hrnci vo vode s bobkovým listom a bujónom poriadne rozvaríme zeleninu.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.