x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Koložvárska kapusta

slide
  • Porcie: 6
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 60 minút
  • Kuchyňa : Slovenská kuchyňa
  • Zdroj : Jan Huszarik
Pozor Súťaž!
Súťaž o sadu nožov od ObnovaStrechy.sk - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed, Večera

Videné: 1 125 x


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Ryžu si uvaríme ako zvyčajne.

  • Krok 2.

    Na panvici rozohrejeme olej. Zrestujeme mleté mäso, ktoré osolíme, okoreníme, pridáme červenú papriku, paradajkový pretlak, horčicu.

  • Krok 3.

    Klobásu a slaninu nakrájame na drobné kúsky a pridáme ich do panvice k mäsu. Restujeme asi 15 minút.

  • Krok 4.

    Potom pridáme kyslú kapustu a pražíme ešte 20 minút všetko spolu.

  • Krok 5.

    Keď je ryža uvarená všetko spolu zmiešame a dáme do zapekacej misy.

  • Krok 6.

    Dáme ju do rúry zapiecť na 180 °C na 15 minút.

  • Krok 7.

    Nakoniec pridáme smotanu na varenie a poriadne všetko spolu zmiešame.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.