listok
Jan  Huszarik

Porcií 6
Minút 60
Náročnosť Stredná

(5 / 5)
Videné: 3 119 x
Koložvárska kapusta

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Ryžu si uvaríme ako zvyčajne.

  • Krok 2.

    Na panvici rozohrejeme olej. Zrestujeme mleté mäso, ktoré osolíme, okoreníme, pridáme červenú papriku, paradajkový pretlak, horčicu.

  • Krok 3.

    Klobásu a slaninu nakrájame na drobné kúsky a pridáme ich do panvice k mäsu. Restujeme asi 15 minút.

  • Krok 4.

    Potom pridáme kyslú kapustu a pražíme ešte 20 minút všetko spolu.

  • Krok 5.

    Keď je ryža uvarená všetko spolu zmiešame a dáme do zapekacej misy.

  • Krok 6.

    Dáme ju do rúry zapiecť na 180 °C na 15 minút.

  • Krok 7.

    Nakoniec pridáme smotanu na varenie a poriadne všetko spolu zmiešame.

Kuchár/ka

chef

Profi Kuchár

Zobraz profil

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept