listok
Dominika Huszáriková

Porcií 6
Minút 120
Náročnosť Stredná

(5 / 5)
Videné: 3 669 x
Gazdovská živánka

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Zemiaky a mrkvu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na väčšie kocky. Dáme do väčšej misky.

  • Krok 2.

    Mäsom umyjeme a nakrájame na väčšie kocky. Pridáme ho k zemiakom a k mrkve.

  • Krok 3.

    Pridáme kukuricu, nakrájanú klobásu a slaninu.

  • Krok 4.

    Dochutíme korením a soľou, poriadne premiešame. Dáme do zapekacej misy a pečieme 80 minút na 200°C.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept