Gazdovská živánka

slide
  • Porcie: 6
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 120 minút
  • Kuchyňa : Slovenská kuchyňa
  • Zdroj : Dominika Huszarikova
Pozor Súťaž!
Súťaž o teplovzdušnú fritézu - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Slovenská kuchyňa


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Zemiaky a mrkvu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na väčšie kocky. Dáme do väčšej misky.

  • Krok 2.

    Mäsom umyjeme a nakrájame na väčšie kocky. Pridáme ho k zemiakom a k mrkve.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.