Hovädzí chalupársky guláš s bravčovým bôčikom v kotlíku

Hodnotenie (4.8/5)
5
Čas prípravy
180 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 20 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 1826
15.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Hovädzia kližka (na kocky)
1 Kg Bravčový bôčik (na kocky)
0,5 Kg Cibuľa (nadrobno)
1 Kg Paprika zelená (očistiť nakrájať)
1 Kg Paradajka (očistiť nakrájať)
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Červená paprika sladká (podľa chuti)
  Majorán (podľa chuti)
  Čili paprika (podľa chuti)
5 PL Bravčová masť (250g)
1,5 Kg Zemiaky
Postup prípravy pre Hovädzí chalupársky guláš s bravčovým bôčikom v kotlíku
  1. 1

    Robíme guláš v 10l kotly. Do kotlíka si dáme bravčovú masť a na nej spražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Keď je cibuľka spražená do zlatista, pridáme hovädzie mäso. Dobre premiešame a necháme ho stiahnuť. Dochutíme mletou sladkou paprikou, korením a soľou. Po 5 minútach dusenia zalejeme vodou.

    foto receptu
  2. 2

    Varíme cca 40 minút, potom pridáme bravčový bôčik, nakrájanú papriku a paradajku. Varíme kým mäsko nezmäkne tak na "trištvrte", pridáme nakrájané zemiaky ale tak že dva celé očistené zemiaky si necháme na zahustenie.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarim.sk

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie soté s brokolicovo-nivovou omáčkou
Kuracie slimáky na špajli so zemiakovou kašou
Orechový chlieb
Cuketová Bábovka
Melónovó marhuľový šalát so zázvorom
Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom
Ryba na masle s hráškovým pyré
Bravčové s ryžou a vajíčkom
Gordon Blue a zemiakové pyré
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie