Hovädzí chalupársky guláš s bravčovým bôčikom v kotlíku

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
180 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 20 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Hovädzí chalupársky guláš s bravčovým bôčikom v kotlíku
videní 122
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Hovädzia kližka (na kocky)
1 Kg Bravčový bôčik (na kocky)
0,5 Kg Cibuľa (nadrobno)
1 Kg Paprika zelená (očistiť nakrájať)
1 Kg Paradajka (očistiť nakrájať)
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Červená paprika sladká (podľa chuti)
  Majorán (podľa chuti)
  Čili paprika (podľa chuti)
5 PL Bravčová masť (250g)
1,5 Kg Zemiaky
Postup prípravy pre Hovädzí chalupársky guláš s bravčovým bôčikom v kotlíku
  1. 1

    Robíme guláš v 10l kotly. Do kotlíka si dáme bravčovú masť a na nej spražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Keď je cibuľka spražená do zlatista, pridáme hovädzie mäso. Dobre premiešame a necháme ho stiahnuť. Dochutíme mletou sladkou paprikou, korením a soľou. Po 5 minútach dusenia zalejeme vodou.

    foto receptu
  2. 2

    Varíme cca 40 minút, potom pridáme bravčový bôčik, nakrájanú papriku a paradajku. Varíme kým mäsko nezmäkne tak na "trištvrte", pridáme nakrájané zemiaky ale tak že dva celé očistené zemiaky si necháme na zahustenie.

  3. 3

    Nakoniec zahustíme guláš nastrúhanými zemiakmi priamo do kotlíka, tie sa rozvaria a guláš pekne zahustia. Pridáme majorán a necháme guláš dovariť.

  4. 4

    Guláš je hotový a podávame s chlebom samozrejme :) Dobú chuť

Zdroj: RadVarim.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Pečené a plnené kura
Pečené lekvárové buchty
Zemiakovo syrové smažienky so zeleninovým šalátom
Kapor na masle so zemiakovým šalátom
Najlepšia domáca sekaná FAVORIT
Kuracie prsia na karí s tarhoňou
Frankfurtská polievka
Karfiolove placky
Čerešňový koláč s čokoládou a syrom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf