Kotlikový guľáš hovädzo-bravčový

Hodnotenie (5/5)
5
Čas prípravy
150 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kotlikový guľáš hovädzo-bravčový
Kuchár/ka: Deni
videní 460
17.06.2018
Postup prípravy pre Kotlikový guľáš hovädzo-bravčový
  1. 1

    Cibuľu a cesnak olúpeme a nakrájame. Hovädzie a bravčové mäso nakrájame osobitne na kocky.

  2. 2

    V hrnci alebo kotlíku rozpálime masť a cibuľu s cesnakom orestujeme. Pridáme kocky hovädzieho a necháme je poriadne orestovať. Prisypeme červenú papriku a necháme ju z ľahká opiecť. Zalejeme vriacou vodou a cca 1 hodinu dusíme.

  3. 3

    Po hodine pridáme bravčové mäso rascu, vegetu, korenie, soľ podľa chuti a dusíme ďalšiu hodinu.

  4. 4

    Medzi tým si očistíme zemiaky a zeleninu. Zemiaky nakrájame na kocky a papriku na pásiky spolu s paradajkami.

  5. 5

    Po hodine pridáme zemiaky a zeleninu. potom stačí variť už iba cca 30 minút do zmeknutia zemiakov.

  6. 6

    Cca 5 minút pred koncom pridáme majoránku rozdrvenú medzi prstami.

Zdroj: zlavomat.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Pečené bravčové líčka so špenátom a jemným zemiakovým knedlíkom
Kuriatko na zelenine
Plnené šampiňóny
Krehké šatôčky s kyslou smotanou
Hovädzie v paradajkovéj omáčke
Šuhajdy so salkom
Kura na paprike
Kapor na masle so zemiakovým šalátom
Jablkový koláč s čoko-šľahačkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf