Kotlikový guľáš hovädzí bravčový

Hodnotenie (4.8/5)
6
Čas prípravy
150 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 883
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčové mäso
500 g Hovädzie mäso
4 KS Paprika biela
1 Kg Cibuľa
2 PL Rasca mletá
4 PL Červená paprika sladká
4 strúčik Cesnak
500 g Zemiaky
4 KS Paradajka
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Soľ (podľa chuti)
2 PL Majoránka
4 PL Vegeta
3 PL Bravčová masť
Postup prípravy pre Kotlikový guľáš hovädzí bravčový
  1. 1

    Cibuľu a cesnak olúpeme a nakrájame. Hovädzie a bravčové mäso nakrájame osobitne na kocky.

  2. 2

    V hrnci alebo kotlíku rozpálime masť a cibuľu s cesnakom orestujeme. Pridáme kocky hovädzieho a necháme je poriadne orestovať. Prisypeme červenú papriku a necháme ju z ľahká opiecť. Zalejeme vriacou vodou a cca 1 hodinu dusíme.

  3. 3

    Po hodine pridáme bravčové mäso rascu, vegetu, korenie, soľ podľa chuti a dusíme ďalšiu hodinu.

  4. 4

    Medzi tým si očistíme zemiaky a zeleninu. Zemiaky nakrájame na kocky a papriku na pásiky spolu s paradajkami.

  5. 5

    Po hodine pridáme zemiaky a zeleninu. potom stačí variť už iba cca 30 minút do zmeknutia zemiakov.

  6. 6

    Cca 5 minút pred koncom pridáme majoránku rozdrvenú medzi prstami.

Zdroj: zlavomat.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Skvelá jemná kuracia omáčka
Bravčové na čiernom korení
Zeleninový vývar
Morčacie prsia zapekané so zeleninou
Klužská (koložvárska) kapusta
Bryndzové pirohy
Špagety po španielsky
Holúbky - plnená kapusta
Kuracie srdiečka na omáčke s jasmínovou ryžou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf