x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Citrusový dezert

Danula Vašíčková

Porcií 8
Minút 150
Náročnosť Expert

(5 / 5)
Videné: 2 293 x
slide

Potrebujeme: Korpus

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Korpus : Žĺtky vyšľahať vždy s polovicou cukru z jednej dávky (tj.40g) do hustej peny, bielky ušľahať dotuha so štipkou soli a druhou polovicou cukru (opäť 40g). Do žĺtkovej zmesi vmiešať múku a sneh z bielkov, natrieť na plech s papierom na pečenie a piecť cca 15 minút na 200°C. Mierne vychladnuté preklopiť na tácku a stiahnuť papier. Takto upiecť aj druhý korpus a nechať vychladnúť.

  • Krok 2.

    Pomarančová náplň: Všetko uvariť ako puding a do horúceho vmiešať maslo.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept