Príprava korpusu - vyšľaháme si bielka s polovičkou kryštálového cukru. Múku, kakao a kypriaci prášok zmiešame v mise dokopy. Maslo vyšľaháme so zvyšným cukrom a vanilkovým cukrom. K vymiešanému maslu pridáme pomaly žĺtka, teplé mlieko a zmes múky. Posledný pridáme sneh z bielkov a zľahka premiešame. Cesto prelejeme na tortovú formu, ktorú sme vymastili a vysypali múkou. Pečieme 30 minút na 180°C. Po upečení necháme vychladnúť, potom 2 cm od kraja orežeme dookola a stredok vydlabeme lyžicou a rozdrvíme do misky.
Plnka - vyšľaháme šľahačku a zmiešame s mascarpone, cukrom a vanilkovým cukrom. Pridáme tvaroh, nastrúhanú čokoládu a premiešame.
Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept