slide
Pozor Súťaž!
Súťaž o teplovzdušnú fritézu - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Cesto:

  • Krém:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    V hrnci zohrejeme vodu, pridáme štipku soli a maslo. Do zohriatej vody (nemala by vrieť) pridáme naraz múku a miešame aby sa nevytvorili hrčky. Cesto miešame cca 5 minút, tým ho odpaľujeme. Keď sa nelepí na steny hrnca, odstavíme a necháme vychladnúť. Po vychladnutí pridávame po jednom vajíčku a mixujeme na najnižších otáčkach. Keď je hmota lesklá, dáme do cukrárenského vrecúška a striekame kolieska na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme cca 20 minút na 180°C. Pozor! Pri pečení prvých 10 minút nesmieme rúru otvárať. Po upečení necháme vychladnúť a prekrojíme stredom.

  • Krok 2.

    Krém uvaríme klasický ako puding akurát do mlieka pridáme vaječné žĺtky. Do teplého pudingu zamiešame maslo a vrstvíme tiež cez cukrárenské vrecko na venčeky.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.