Kokosová Rafaelo torta

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
65 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Rafaelo torta pre každú príležitosť :) Poteší každého labužníka kokosu a vanilkyMária
videní 156
02.11.2020
Cesto:
Množstvo Ingrediencia
6 KS Vaječný bielok
200 g Cukor kryštálový
100 g Múka hladká
1 balenie Kokosová múčka
  Maslo (na vymastenie plechu)
  Múka hrubá (na vymastenie plechu)
Plnka:
Množstvo Ingrediencia
6 KSVaječný žĺtok
200 gCukor práškový
2 balenieVanilkový puding
1 lMlieko
150 gMaslo
Postup prípravy pre Kokosová Rafaelo torta
  1. 1

    Bielka vyšľaháme na tuhý sneh. Opatrne k nemu pridávame cukor. V druhej mise zmiešame múku a 3/4 strúhaného kokosu a pomaly pridáme sneh. Zľahka premiešame metličkou. Cesto dáme na vymastený a múkou vysypaný okrúhly plech. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180° 20 minút.

  2. 2

    Pripravíme si krém. Klasickým spôsobom podľa návodu uvaríme puding, akurát do mlieka hneď dáme žĺtky, ktoré dobre rozmiešame. Puding varíme do zhustnutia. Do horúceho primiešame maslo.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Domáca majonéza - delikátna | Vyprážaný syr s hranolkami
Oškvarková nátierka
Výborný patizón
Kuracie prsia plnené paradajkami a syrom
Vajíčková nátierka
Bravčové karé na prírodno so zeleninou a tarhoňou
Kuracie prsia na prírodno, ryža a mrkvový šalát
Nepečený Bingo Koláč
Krémová polievka z ružičkového kelu
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie