Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
6 KS | Vaječný bielok |
200 g | Cukor kryštálový |
100 g | Múka hladká |
1 balenie | Kokosová múčka |
  | Maslo (na vymastenie plechu) |
  | Múka hrubá (na vymastenie plechu) |
Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
6 KS | Vaječný žĺtok |
200 g | Cukor práškový |
2 balenie | Vanilkový puding |
1 l | Mlieko |
150 g | Maslo |
Bielka vyšľaháme na tuhý sneh. Opatrne k nemu pridávame cukor. V druhej mise zmiešame múku a 3/4 strúhaného kokosu a pomaly pridáme sneh. Zľahka premiešame metličkou. Cesto dáme na vymastený a múkou vysypaný okrúhly plech. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180° 20 minút.
Pripravíme si krém. Klasickým spôsobom podľa návodu uvaríme puding, akurát do mlieka hneď dáme žĺtky, ktoré dobre rozmiešame. Puding varíme do zhustnutia. Do horúceho primiešame maslo.