x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Najlepší nadýchaný perník

Jana Szabó 

Porcií 6
Minút 60
Náročnosť Nízka

(5 / 5)
Videné: 3 616 x
slide

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    1Všetko spolu zmiešame s dvomi PL džemu.Upečieme na 170° cca na 30 minút. Po upečení rozotrieme na koláč džem a roztopenú horkú čokoládu.

  • Krok 2.

    2. Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli s lyžicou cukru a pár kvapkami oleja kôli lesku .

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept