Najlepší nadýchaný perník

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 717
20.08.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
400 g Múka hladká
250 g Cukor kryštálový
2 dl Olej slnečnicový
1 KS Kypriaci prášok do perníka
1 PL Sóda bikarbóna
1 PL Škorica (mletá)
kelímok Marhuľový džem
1/2 l Mlieko polotučné
2 KS Čokoláda na varenie
Postup prípravy pre Najlepší nadýchaný perník
  1. 1

    1Všetko spolu zmiešame s dvomi PL džemu.Upečieme na 170° cca na 30 minút. Po upečení rozotrieme na koláč džem a roztopenú horkú čokoládu.

  2. 2

    2. Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli s lyžicou cukru a pár kvapkami oleja kôli lesku .

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Špagety s petržlenovou vňaťou
Domáce šišky s džemom a ovocím
Domáce cestoviny s brokolicovou omáčkou a kuracím mäsom
Výborný farebný pekáčik
Krémové hubové (dubákové) rizoto
Bravčové karé na prírodno so zeleninou a tarhoňou
Špenátová roláda so syrom a šunkou
Nepečené jahodové rezy
Sójové kocky so zeleninou, zemiačiky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie