Najlepší nadýchaný perník

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 914
20.08.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
400 g Múka hladká
250 g Cukor kryštálový
2 dl Olej slnečnicový
1 KS Kypriaci prášok do perníka
1 PL Sóda bikarbóna
1 PL Škorica (mletá)
kelímok Marhuľový džem
1/2 l Mlieko polotučné
2 KS Čokoláda na varenie
Postup prípravy pre Najlepší nadýchaný perník
  1. 1

    1Všetko spolu zmiešame s dvomi PL džemu.Upečieme na 170° cca na 30 minút. Po upečení rozotrieme na koláč džem a roztopenú horkú čokoládu.

  2. 2

    2. Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli s lyžicou cukru a pár kvapkami oleja kôli lesku .

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Šunková pizza so syrovými okrajmi
Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku
Bravčová panenka so špenátom na hubovom ragú
Jednoduchá cuketová roláda so syrom
Frankfurtská polievka
Vyprážaná ryža s kuracím mäsom
Makový koláč s citrónovou polevou
Bravčové karé na zelenine s tarhoňou
Šalát s grilovaným oštiepkom
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie