Lahodná roláda Deň a Noc

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 10 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Pokud čekáte návštěvu a nebo vás třeba jen "honí mlsná", tak jako nás, není nic jednoduššího než si umotat třeba takovouhle rychlou roládu. Je lehounká jako pírko, není přeslazená a... je prostě a jednoduše k sežrání.Danula
videní 2911
07.07.2019
Potrebujeme na cesto:
Množstvo Ingrediencia
6 KS Vajce
6 PL Cukor kryštálový (vrchovaté)
2 PL Olej
1 balíček Čokoládový puding (puding bez varenia Dr.Oetker)
Krém:
Množstvo Ingrediencia
400 gKyslá smotana (studená, dala som 18% Pilos z Lidlu)
150 mlMlieko (studené)
1 balenieKokosový puding (bez varenia Dr.Oetker)
Poleva:
Množstvo Ingrediencia
100 gČokoláda na varenie (používam 52%)
100 gSmotana na šľahanie (min. 33%, studená)
Postup prípravy pre Lahodná roláda Deň a Noc
  1. 1

    V mise vyšľaháme do tuhej peny bielka s cukrom, potom po jednom zašľaháme žĺtky a olej a nakoniec vyšľaháme puding bez varenia. Ten naozaj nevaríme, zašľaháme suchý prášok !!!

  2. 2

    Cesto natrieme na veľký plech (42x32cm), vystlaný pomasteným papierom na pečenie a pečieme 20 minút na 200 stupňov. Hotový korpus necháme vychladnúť, potom potrieme krémom a za súčasného odstraňovania papiera na pečenie pevne zvinieme. Roládu dozdobíme čokopolevou a dáme na hodinku do chladničky stuhnúť.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

avatar
Martin Filakovsky | 20.10.2020 16:05:44
Veľmi dobré.Odporúčam
profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Grilovaná krkovička a opekané zemiaky
Bryndzové halušky
Šunková nátierka
Muffiny
Bravčové mäso so zeleninou a zemiakovou plackou
Pečený bôčik s dusenou mrkvou a kelom
Pečená krkovička, kapusta a knedľa
Kuracie placky so šanpiňónmi
Domáci chlebík bez kysnutia
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie