Najlepší čučoriedkový cheesecake ako super dezert

Hodnotenie (5/5)
20
Čas prípravy
110 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 10 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 21908
03.07.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
170 g Maslové sušienky
80 g Maslo (roztopené)
500 g Čučoriedky
170 g Cukor práškový
Ďalej potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
9 plátokŽelatína
500 gTvaroh jemný
250 gMascarpone
1 KSSmotana na šľahanie
100 gCukor práškový
1 KSVanilkový cukor
Postup prípravy pre Najlepší čučoriedkový cheesecake ako super dezert
  1. 1

    Sušienky podrvíme, alebo rozmixujeme, spojíme s maslom a natlačíme na dno tortovej formy - priemer 26cm. Dáme chladiť. 500g čučoriedok, môžu byť aj mrazené uvaríme v kastróliku spolu so 170g práškového cukru. Varíme 20 minút, potom toto pyré prepasírujeme a rozdelíme do troch misiek a to: 4PL,2PL a 1PL.. opakujeme, kým sa pyré neminie.

    foto receptu
  2. 2

    Šľahačku vyšľaháme. Osobitne vymiešame tvaroh s mascarpone a s cukrom, aj práškovým aj vanilínovým. K tomu pridáme vyšľahanú smotanu a opatrne premiešame. Túto tvarohovú masu tiež rozdelíme na tri časti, rovnaké. Teraz si namočíme 3 plátky želatíny v troch PL vody.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

avatar
Zuzka | 08.04.2020 20:36:50
Dobry vecer, vyzera to krasne. Chcem sa iba opytat, nie su tam styri vrstvy? Vyzera to, ze na susienkovom zaklade, je este svetla plnka, ak dobre pozeram. Dakujem
profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie prsia v trojobale so sezamom a nové zemiaky
Šošovicový prívarok so zemiakmi a párkom
Teľacie závitky na hrubozrnnej horčici s ryžou
Jablkové lievance s jahodovou polevou a šľahačkou
Bravčové v paradjkovej omáčke s hubami
kuracie prsia zapečené s jablkami a syrom
Šuhajdy z bielej čokolády
Lievance s jahodovou polevou
Brokolicová polievka - Domáca krémová
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf