Výborný nepečený piškótový tunel s broskyňami

Danula Vašíčková

Porcií 10
Minút 60
Náročnosť Stredná

(5 / 5)
Videné: 4 339 x
slide

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Nepečený piškótový tunel s broskyňami: V miske vareškou prešľaháme kyslú smotanu s vanilkovým a práškovým cukrom.

  • Krok 2.

    Formu na biskupský chlebíček si vyložíme potravinárskou fóliou. Na dno uložíme vrstvu cukrárskych piškót, ktoré máčame v zmesi mlieka a Amaretto. Potrieme trochou krému, poukladáme scedeným a na menšie kúsky pokrájaným ovocím, opäť potrieme krémom a poukladáme ďalšou vrstvou namočených piškót.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept