Výborný nepečený piškótový tunel s broskyňami

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 10 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1265
17.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
3 balenie Piškóty (dlhé )
1 fľaša Broskyňový kompót (alebo aj čerstvé)
4 kelímok Kyslá smotana (spolu 800g, 15%)
2 balíček Vanilkový cukor
  Cukor práškový (podľa chuti)
100 ml Mlieko
0,5 dl Amareto (môže byť pokojne aj obyčajný rum)
  Kokosová múčka (na posyp)
Postup prípravy pre Výborný nepečený piškótový tunel s broskyňami
  1. 1

    Nepečený piškótový tunel s broskyňami: V miske vareškou prešľaháme kyslú smotanu s vanilkovým a práškovým cukrom.

  2. 2

    Formu na biskupský chlebíček si vyložíme potravinárskou fóliou. Na dno uložíme vrstvu cukrárskych piškót, ktoré máčame v zmesi mlieka a Amaretto. Potrieme trochou krému, poukladáme scedeným a na menšie kúsky pokrájaným ovocím, opäť potrieme krémom a poukladáme ďalšou vrstvou namočených piškót.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Diviačie stehno na smotane
Koláč z čierneho piva
Kurací plátok na prírodno so šampiňónmi
Mäsové guľky
Bravčové závitky so slaninou a ryžou
Fliačky s hlávkovou kapustou
Dukátové buchtičky
Zeleninový vývar
Sójové kocky so zeleninou, zemiačiky
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie