Výborný nepečený piškótový tunel s broskyňami

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 10 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Výborný nepečený piškótový tunel s broskyňami
videní 370
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
3 balenie Piškóty (dlhé )
1 fľaša Broskyňový kompót (alebo aj čerstvé)
4 kelímok Kyslá smotana (spolu 800g, 15%)
2 balíček Vanilkový cukor
  Cukor práškový (podľa chuti)
100 ml Mlieko
0,5 dl Amareto (môže byť pokojne aj obyčajný rum)
  Kokosová múčka (na posyp)
Postup prípravy pre Výborný nepečený piškótový tunel s broskyňami
  1. 1

    Nepečený piškótový tunel s broskyňami: V miske vareškou prešľaháme kyslú smotanu s vanilkovým a práškovým cukrom.

  2. 2

    Formu na biskupský chlebíček si vyložíme potravinárskou fóliou. Na dno uložíme vrstvu cukrárskych piškót, ktoré máčame v zmesi mlieka a Amaretto. Potrieme trochou krému, poukladáme scedeným a na menšie kúsky pokrájaným ovocím, opäť potrieme krémom a poukladáme ďalšou vrstvou namočených piškót.

  3. 3

    Nasleduje opäť vrstva krému, opäť ovocie, krém a piškóty. Navrch natrieme slabú vrstvu krému, posypeme strúhaným kokosom a dáme do chladničky najlepšie cez noc stuhnúť.

  4. 4

    Potom už stačí len vyklopiť, odstrániť fóliu a dozdobiť podľa chuti a fantázie. My máme len takého "nahatého" krásavca.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Banánovo čučoriedkové toasty
Zapekaná ryža
Pstruh na provensálsky spôsob
Bravčové kocky na cibuľke s cuketou a cuketové halušky
Bloody Mary
Skvelá jemná kuracia omáčka
Palacinky
Bravčové na čiernom korení
Špenátové halušky s tromi druhmi syra
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf