Výborný nepečený piškótový tunel s broskyňami

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 10 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 885
17.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
3 balenie Piškóty (dlhé )
1 fľaša Broskyňový kompót (alebo aj čerstvé)
4 kelímok Kyslá smotana (spolu 800g, 15%)
2 balíček Vanilkový cukor
  Cukor práškový (podľa chuti)
100 ml Mlieko
0,5 dl Amareto (môže byť pokojne aj obyčajný rum)
  Kokosová múčka (na posyp)
Postup prípravy pre Výborný nepečený piškótový tunel s broskyňami
  1. 1

    Nepečený piškótový tunel s broskyňami: V miske vareškou prešľaháme kyslú smotanu s vanilkovým a práškovým cukrom.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Minútkové špagety s kyslou smotanou
Pečená kačka
Kuracie krídelka s tymianom
Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku
Bravčové na zelenine s cestovinou
Bravčová panenka so špenátom na hubovom ragú
Kapor na masle so zemiakovým šalátom
Grilované kurča na japonsky pôsob
Špenátový prívarok s vajcom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf