Roláda bez múky s ananasovo-kokosovým krémom

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Obě moje dětičky po mně zdědily samozřejmě spoustu super vlastností, ze kterých doslova rostu každým okamžikem. Ale aspoň vím, že v porodnici nedošlo k žádné záměně. :D :D :D "Mamííí, to bude s ananasem?"..."Jo"... "Hurááá, ten já prostě úúúplně miluju. Máš ho taky ráda?"..."Jo"... "Tak to máš, mami, po mně, protože já ho mám taky rád."Danula
Roláda bez múky s ananasovo-kokosovým krémom
videní 335
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
6 KS Vajce
100 g Cukor kryštálový
štipka   Soľ
3 PL Kakao
Krém:
Množstvo Ingrediencia
2 kelímokSmotana na šľahanie (33% (spolu 400g))
1 plechovkaAnanásový kompót (565g)
2 balenieKokosový puding
Postup prípravy pre Roláda bez múky s ananasovo-kokosovým krémom
  1. 1

    Roládu BEZ MÚKY S "TŘESENÝM" ananásový-kokosovým krémom: 6 vajec, 100g kryštálu, štipka soli, 3 lyžice kvalitného holandského kakaa a mimo to ušľahaná a ľahko osladená šľahačka.

  2. 2

    V mise vyšľaháme ručným elektrickým šľahačom bielky s cukrom a štipkou soli do hustej peny, potom prišľaháme po raz žĺtky a nakoniec už len vareškou vmiešame kakao. Natrieme na veľký plech s nízkym okrajom (mám vnútorný rozmer 42x32cm), ktorý vystelieme papierom na pečenie a ten pre istotu ešte potrieme maslom. Pečieme 12-15 minút na 180 stupňov. Vychladnutý plát potrieme ušľahanú šľahačkou alebo akýmkoľvek ľahkým krémom, ja som dnes zvolila "čerešňa" krém s ananásom. Rolujeme a zároveň sťahujeme papier na pečenie a zľahka uťahujeme. Hotovú roládu necháme v chladničke stuhnúť a pred podávaním môžeme napríklad len posypať práškovým cukrom. Ja som ju potrela ušľahanou instantnou šľahačkou, posypala strúhaným kokosom a dozdobila kúskami ananásu.

  3. 3

    Krém: 2 tégliky smotany na šľahanie 33% (celkom 400g), 1 ananásový kompót (565g), 2 kokosové pudingy bez varenia Olé od Dr.Oetker. Všetky suroviny (a tým myslím kompót s ovocím aj so šťavou, nič necedíme!) Dáme do uzatvárateľnej nádoby a 30 sekúnd "trasieme" nádobou do strán. V okamihu, keď nepočujeme žiadne špliechanie, je krém hotový.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Zapečené zemiaky so smotanou, brokolicou a kuracím mäsom
Paradajková polievka so syrom mozzarellou
Kôprová omáčka
Pečený bravčový bôčik
Zeleninový šalát s kuracím mäsom
Grilované kuracie krídelka
Mini langoše
Čokoládovo - brusnicová torta
Cookies
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf