Pudingové rezy s kyslou smotanou

Hodnotenie (4.8/5)
6
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 10 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 3285
08.05.2019
Cesto:
Množstvo Ingrediencia
6 KS Vajce
250 g Cukor práškový
100 ml Pitná voda (horúca)
100 ml Olej
350 g Múka hladká
1 balíček Kypriaci prášok do pečiva
2 PL Kakao
1 PL Pitná voda (horúca)
1 štipka Soľ
Puding:
Množstvo Ingrediencia
800 mlMlieko
2 balenieJahodový puding (môže byť aj iný)
4 PLCukor kryštálový
Ozdoba:
Množstvo Ingrediencia
4 kelímokKyslá smotana
1 balíčekVanilkový cukor
4 PLCukor práškový
 Čokoláda na varenie
Postup prípravy pre Pudingové rezy s kyslou smotanou
  1. 1

    Žĺtky ušľahať s polovicou množstvo cukru, postupne priliať vodu (100ml) a olej, potom múku s práškom do pečiva a nakoniec sneh z bielkov, vyšľahaný so štipkou soli a druhou polovicou cukru. 2/3 cesta naliať na maslom vymastený a hrubou múkou vysypaný veľký plech s vyšším okrajom (mám rozmer 42x32cm), do zvyšnej tretiny vmiešať kakao, rozmiešané v horúcej vode (zmes s vodou sa v ceste rozmieša lepšie ako len suché kakao) a cik- cak naliať na svetlé cesto.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Plnené gazdovské zemiaky
Domáci slepačí vývar
Francúzske zemiaky na môj spôsob
Jablková bomba
Hovädzie mäso na mrkve
Pirohy s údeným mäsom
Kuracie prsia na karí s tarhoňou
Tortellini so syrovo-špenátovou omáčkou.
Karbonátky / Fašírky pečené v rúre
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf