Špenátová bábovka

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
86 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bábovka nie je suchá, je krásne vláčna, chuťou a štruktúrou pripomína napríklad takú známu tvarohovú bábovku.Danula
videní 1393
05.05.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 balenie Špenát mrazený
4 KS Vajce
200 g Maslo (rozpustené a vychladené)
200 g Cukor kryštálový
1 KS Vanilkový cukor
1 balíček Kypriaci prášok do pečiva
400 g Múka polohrubá
1 štipka Soľ
1 KS Citrónová kôra
1 KS Citrónová šťava
100 ml Mlieko
4 PL RUM (UM)
2 ČL Amareto (alebo mandľová aróma)
1 štipka Maslo (na vymastenie)
2 PL Kokos (strúhaný na vysypanie formy)
Postup prípravy pre Špenátová bábovka
  1. 1

    Špenát v hrnci trocha povaríme, bez cibule, bez soli a cesnaku! Málinko vydusíme, aby nebol len samá voda.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bravčové rizoto
Kuracie soté so syrovou omáčkou
Bravčová panenka, šampiňónová omáčka a zemiakové pyré
Domáci slepačí vývar
Kakaovo-škoricové osie hniezda
Kuracie kúsky na čínsky spôsob s jasmínovou ryžou
Bravčové mäso so zeleninou a zemiakovou plackou
Bravčové líčka na pive
Kurací stroganov so šampiňónmi
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf