Tvarohové šišky

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Tvarohové šišky
Kuchár/ka: Danula
videní 429
28.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
250 g Tvaroh jemný
4 KS Vajce
8 PL Mlieko
2 PL RUM (UM)
1/2 ČL Soľ
250 g Múka hladká
1 balíček Kypriaci prášok do pečiva
  Olej
Obalenie:
Množstvo Ingrediencia
 Cukor práškový
1 balíčekVanilkový cukor
Postup prípravy pre Tvarohové šišky
  1. 1

    Zo všetkých surovín vymiešame v miske hladké cesto. Do menšieho hrnca nalejeme vyššiu vrstvu oleja (cca 3cm), necháme zahriať a potom malou lyžičkou vykrajujeme z cesta malé kúsky a vhadzujeme do horúceho oleja. Smažíme zo všetkých strán dozlatista.

  2. 2

    Ešte horúce obaľujeme v zmesi práškového a vanilkového cukru.

  3. 3

    Pozn .: Šišky môžete pre zmenu obaliť treba v zmesi práškového a škoricového cukru. Tento variant tiež nemá chybu. :)

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Bolonské špagety alá MIMI
Muffiny
Fliačky s hlávkovou kapustou
Kuracie na paprike s cestovinami
Krehké tyčinky z jogurtového cesta
Morčacie soté špeciál
Šampiňónová omáčka
Hovädzí guláš na rakúsky spôsob
Bratislavské pliecko s cestovinami
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf