x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Broskyňové (Žravé) rezy ktoré budu mať problém vychladnúť

Danula Vašíčková

Porcií 10
Minút 120
Náročnosť Stredná

(4 / 5)
Videné: 6 719 x
slide

Cesto:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Cesto: Žĺtky vyšľaháme ručným elektrickým šľahačom s cukrom do peny, postupne zašľaháme vodu a olej, potom pridáme múku s práškom do pečiva a nakoniec tuhý sneh z bielkov, vyšľahaný so štipkou soli. Vlejeme na veľký hlboký plech (42x32cm), vymastený maslom a vysypaný hrubou múkou a pečieme v rúre 20 minút na 170 stupňov.

  • Krok 2.

    Necháme vychladnúť, natrieme plnkou, zalejeme želé a necháme v chladničke dôkladne zatuhnúť.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (1)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept