Broskyňové (Žravé) rezy ktoré budu mať problém vychladnúť

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 10 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1355
19.03.2019
Cesto:
Množstvo Ingrediencia
5 KS Vajce
250 g Cukor práškový
250 g Múka hladká
10 PL Horúca voda
10 PL Olej
1/2 balenie Kypriaci prášok do pečiva
1 štipka Soľ
Náplň:
Množstvo Ingrediencia
5 kelímokKyslá smotana
1 plechovkaBroskyne (veľká)
1-3 PLCukor práškový (podľa chuti)
0,5 dlRUM (UM)
 Jahodový puding
Želé:
Množstvo Ingrediencia
zbytok  Šťava z kompótu (+ voda = celkom 1l)
2 balenieKokosový puding
Postup prípravy pre Broskyňové (Žravé) rezy ktoré budu mať problém vychladnúť
  1. 1

    Cesto: Žĺtky vyšľaháme ručným elektrickým šľahačom s cukrom do peny, postupne zašľaháme vodu a olej, potom pridáme múku s práškom do pečiva a nakoniec tuhý sneh z bielkov, vyšľahaný so štipkou soli. Vlejeme na veľký hlboký plech (42x32cm), vymastený maslom a vysypaný hrubou múkou a pečieme v rúre 20 minút na 170 stupňov.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Penne so syrovou omáčkou
Šunka plnená zeleninou
Grilované sendviče s rozmarínovými steakmi
Tvarohovo marhuľové koláčiky
Pečená krkovička, kapusta a knedľa
Pečené bravčové líčka, špenát a smotanové knedličky
Špenátová roláda so syrom a šunkou
Bravčové mäso so zeleninou a zemiakovou plackou
Hovädzia roštenka s jasmínovou ryžou a červená quinoa
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf