Nepečený BeBe koláč - Kávový mramoráčik

slide
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    V jednej miske zmiešame 3 kyslej smotany so 100g kryštálu a pridáme rum podľa chuti.

  • Krok 2.

    V druhej miske zmiešame zvyšné 3 kyslej smotany so zvyšnými 100g kryštálu a pridáme kakao, kávu a rum.

  • Krok 3.

    Pripravíme si malú formu alebo pekáčik (ja použila malý plech s vyšším okrajom s rozmermi 26x21cm), dno vyložíme sušienkami, zalejeme 2/3 svetlého krému, poukladáme sušienkami, zalejeme 2/3 tmavého krému, opäť poukladáme sušienkami a zalejeme zvyšky krému cik-cak , aby vznikol mramorový vzhľad. Ja som nalievala lyžicou striedavo svetlý a tmavý pruh a nakoniec prešla obráteným koncom kávovej lyžičky po celej dĺžke plechu striedavo sem a tam.

  • Krok 4.

    Hotové dáme pekne cez noc zatuhnúť do chladničky.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.