Nepečený BeBe koláč - Kávový mramoráčik

Hodnotenie (5/5)
6
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Nepečený BeBe koláč - Kávový mramoráčik
Kuchár/ka: Danula
videní 316
15.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2x balenie BeBe keksy (svetlé)
6x kelímok Kyslá smotana (celkom 1200g)
200 g Cukor kryštálový
1 ČL Kakao
1 ČL Čierna káva
0,5 dl RUM (UM) (podľa chuti)
Postup prípravy pre Nepečený BeBe koláč - Kávový mramoráčik
  1. 1

    V jednej miske zmiešame 3 kyslej smotany so 100g kryštálu a pridáme rum podľa chuti.

  2. 2

    V druhej miske zmiešame zvyšné 3 kyslej smotany so zvyšnými 100g kryštálu a pridáme kakao, kávu a rum.

  3. 3

    Pripravíme si malú formu alebo pekáčik (ja použila malý plech s vyšším okrajom s rozmermi 26x21cm), dno vyložíme sušienkami, zalejeme 2/3 svetlého krému, poukladáme sušienkami, zalejeme 2/3 tmavého krému, opäť poukladáme sušienkami a zalejeme zvyšky krému cik-cak , aby vznikol mramorový vzhľad. Ja som nalievala lyžicou striedavo svetlý a tmavý pruh a nakoniec prešla obráteným koncom kávovej lyžičky po celej dĺžke plechu striedavo sem a tam.

  4. 4

    Hotové dáme pekne cez noc zatuhnúť do chladničky.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Lasagne s mäsom
Cestoviny s kuracím mäsom
Paradajková polievka so syrom mozzarellou
Restovaná kuracia pečeň
Kávový perník bez vajec
Kapor na masle so zemiakovým šalátom
Grilovaný hermelín s medom a malinami
Kuracie nugetky v pivnom cestíčku
Táto cesnačka vás vylieči zo všetkého
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf