Mandarinkové kocky

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Po tomto koláči nezostane ani omrvinka na plechu. Taký je dobrý :)Mária
videní 1177
02.10.2018
Cesto
Množstvo Ingrediencia
4 KS Vajce
120 g Cukor kryštálový
1 balíček Vanilkový cukor
1 ČL Citrónová kôra
120 g Múka polohrubá
1 balíček Kypriaci prášok do pečiva
Plnka
Množstvo Ingrediencia
2 plechovkaMandarinkový kompót (spolu aby mali cca 314 g)
1 kelímokŠľahačka
2 kelímokKyslá smotana
2 PLCukor kryštálový
Želatína
Množstvo Ingrediencia
2 balenieVanilkový puding
2 plechovkaŠťava z kompótu (pridáme vodu do objemu 750 ml)
2 PLCukor kryštálový
Postup prípravy pre Mandarinkové kocky
  1. 1

    Pripravíme si cesto - v miske rozšľaháme vajíčka s kryštálovým a vanilkovým cukrom. Šľaháme najprv na strednej rýchlosti a neskôr na najvyššej aby sme získali takmer bielu hmotu ušľahanú do peny. Neskôr pomaly po lyžiciach pridávame preosiatú múku s práškom do pečiva a citrónovú kôru. Zľahka vyšľaháme. Cesto prelejeme do plechu vyloženým papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 180°C cca 15 - 20 minút.

  2. 2

    Urobíme si plnku. Vyšľaháme šľahačku aby bola tuhá. Opatrne do nej zľahka vmiešame kyslú smotanu. Pridáme odkvapkané mandarínky s cukrom. Plnku rovnomerne rozotrieme na upečené a vychladnuté cesto a na chvíľu dáme do chladničky stuhnúť.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bravčové kocky s dusenou kapustou a zemiakovou knedľou
Karbonátky
Kakaové esíčka
Viedenská roštenka s petržlenovým krémom
Jednoduchý jahodový koláč
Čínsky kurací plátok a kuskus so zeleninou
Zdravé zeleninové rizoto
Syrové placky - zemiakové
Karfiolove placky
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie