Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
1 hrnček | Vlašské orechy (nasekaných) |
3 PL | Cukor kryštálový |
110 g | Maslo |
1 hrnček | Múka polohrubá |
500 g | Tvaroh jemný (alebo mascarpone) |
1 hrnček | Cukor práškový |
250 ml | Šľahačka |
144 g | Vanilkový puding |
144 g | Čokoládový puding |
6 hrnček | Mlieko |
3 PL | Cukor kryštálový (podľa chuti do pudingov) |
500 ml | Smotana na šľahanie |
100 g | Čokoláda na varenie |
Zmiešame nasekané orechy s maslom, kryštálovým cukrom a múkou. Cesto dáme na menší alebo okrúhly plech a dobre utlačíme na spodok. Dáme do rúry a pečieme cca 20 minút.
Pripravíme si tvarohovú plnku a to tak, že zmiešame tvaroh s práškovým cukrom a vyšľahanou šľahačkou. Taktiež si uvaríme aj pudingy, každý zvlášť (môžeme do vychladnutého pudingu pridať aj kyslú smotanu - do každého 1/2 téglika).