Domáca zmrzlina

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
20 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 422
15.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
60 g Cukor kryštálový
3 KS Vajce slepačie (iba žĺtok)
1 balíček Vanilkový cukor
2 KS Vajce slepačie (iba bielok)
1 kelímok Smotana na šľahanie
Postup prípravy pre Domáca zmrzlina
  1. 1

    Žĺtky s cukrom vyšľaháme ručne nad vodnou parou. Odstavíme a šľaháme ešte asi 3 minúty.

  2. 2

    K vyšľahaným žĺtkom pridáme sneh z 2 bielkoch vyšľahanými so smotanou na šľahanie a vanilkovým cukrom.

  3. 3

    Vanilkovú zmes nalejeme do nádoby a dáme do mrazničky aspoň na 2 hodiny.

Zdroj: zena-in.cz

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Francúzky toast
Bravčový plátok na horčici a zemiaková kaša
Klasický uhorkový šalát
Sviečková z bravčového karé s knedlíkom
Opekané zemiaky so strateným vajcom a slaninou
Jablkové ružičky
Zapečené kuracie prsia so syrom a zemiakmi
Plnená paprika
Domáci zemiakový chlebík
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf