Domáca zmrzlina

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
20 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Domáca zmrzlina
Kuchár/ka: Deni
videní 208
15.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
60 g Cukor kryštálový
3 KS Vajce slepačie (iba žĺtok)
1 balíček Vanilkový cukor
2 KS Vajce slepačie (iba bielok)
1 kelímok Smotana na šľahanie
Postup prípravy pre Domáca zmrzlina
  1. 1

    Žĺtky s cukrom vyšľaháme ručne nad vodnou parou. Odstavíme a šľaháme ešte asi 3 minúty.

  2. 2

    K vyšľahaným žĺtkom pridáme sneh z 2 bielkoch vyšľahanými so smotanou na šľahanie a vanilkovým cukrom.

  3. 3

    Vanilkovú zmes nalejeme do nádoby a dáme do mrazničky aspoň na 2 hodiny.

Zdroj: zena-in.cz
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie Stroganov, pečené zemiaky a ryža
Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke
Kuracie prsia na kocky v smotanovo-kari omáčke s mrkvou a cestovinami
Zapekaná cuketa s ryžou a mletým mäsom
Cuketové halušky s cibuľkou a údeným mäsom
Závin z lístkového cesta so syrom, šunkou a paprikovými očkami
Indický puding
Kuracie medailónky
Výborný domáci kurací kohútí vývar
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf