Domáca zmrzlina

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
20 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1012
15.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
60 g Cukor kryštálový
3 KS Vajce slepačie (iba žĺtok)
1 balíček Vanilkový cukor
2 KS Vajce slepačie (iba bielok)
1 kelímok Smotana na šľahanie
Postup prípravy pre Domáca zmrzlina
  1. 1

    Žĺtky s cukrom vyšľaháme ručne nad vodnou parou. Odstavíme a šľaháme ešte asi 3 minúty.

  2. 2

    K vyšľahaným žĺtkom pridáme sneh z 2 bielkoch vyšľahanými so smotanou na šľahanie a vanilkovým cukrom.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: zena-in.cz

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Kuracie na smotane
Znojemský guľáš
Kuracie na prírodno so syrovo-brokolicovou omáčkou, ryžou a domáce hranolky
Makový závin
Špagety s mletým mäsom a olivami
Bebe koláč nepečený
Slaninové balíčky
Pečený kapor na zemiakoch
Cesnakové parmezánové cestoviny s chrumkavým kuracím mäsom
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie