Francúzsky krémeš (FOTORECEPT)

Hodnotenie (5/5)
7
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 2461
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 balenie Lístkové cesto
2 dl Smotana na šľahanie
200 g Čokoláda na varenie
Krém
Množstvo Ingrediencia
1.3 lMlieko
200 gCukor kryštálový
4 KSVajce
5 balíčekZlatý klas
2 balíčekVanilkový cukor
1 dlAmareto
Postup prípravy pre Francúzsky krémeš (FOTORECEPT)
  1. 1

    Cesto si rozdelíme na polovicu. Rozvaľkáme na dva veľké platy. Dosť veľké na to aby vošli a z každej strany trocha presahovali prevrátený plech. Cesto na obrátenom plechu upečieme v rúre na 220 stupňov 20 minút. Pečieme ho samozrejme po jednom.

    foto receptu
  2. 2

    Vo väčšom hrnci necháme zovrieť mlieko s kryštálovým a vanilkovým cukrom a rozšľahanými žĺtkami. Zvlášť v 2,5dcl studeného mlieka rozmiešame 5 zlatých klasov a za slabého ohňa vmiešame do mlieka.Keď je puding dosť hustý, tak ho mimo sporáku vmiešame so snehom pripraveným z bielkov a práškovým cukrom. Do vzniknutej zmesi na konci prilejeme amareto

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Opekané zemiaky so strateným vajcom a slaninou
Bravčové kocky na cibuľke s cuketou a cuketové halušky
Torta na promócie
Cuketové guličky so zemiakovou kašou
Kuriatko na zelenine
Ľadová káva
Zemiakový šalát bez majonézy
Pečený cop z bravčového bôčika, dusenou kari mrkvou a zemiakmi
Kuracie nugetky v pivnom cestíčku
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie