Francúzsky krémeš (FOTORECEPT)

Hodnotenie (5/5)
7
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1960
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 balenie Lístkové cesto
2 dl Smotana na šľahanie
200 g Čokoláda na varenie
Krém
Množstvo Ingrediencia
1.3 lMlieko
200 gCukor kryštálový
4 KSVajce
5 balíčekZlatý klas
2 balíčekVanilkový cukor
1 dlAmareto
Postup prípravy pre Francúzsky krémeš (FOTORECEPT)
  1. 1

    Cesto si rozdelíme na polovicu. Rozvaľkáme na dva veľké platy. Dosť veľké na to aby vošli a z každej strany trocha presahovali prevrátený plech. Cesto na obrátenom plechu upečieme v rúre na 220 stupňov 20 minút. Pečieme ho samozrejme po jednom.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie rizoto so zeleninou a restovanými pečienkami
Znojemský guľáš
Hustá gulášová polievka z mletého mäsa a s haluškami
Pečený losos s batatovými hranolkami a pečeným karfiolom
Domáci chlebík bez kysnutia
Špenátová bábovka
Čevapčiči
Cuketové placky plnené kuracím mäsom
Kuracie kúsky pečené na kyslej kapuste
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf