Francúzsky krémeš (FOTORECEPT)

Hodnotenie (5/5)
7
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 2145
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 balenie Lístkové cesto
2 dl Smotana na šľahanie
200 g Čokoláda na varenie
Krém
Množstvo Ingrediencia
1.3 lMlieko
200 gCukor kryštálový
4 KSVajce
5 balíčekZlatý klas
2 balíčekVanilkový cukor
1 dlAmareto
Postup prípravy pre Francúzsky krémeš (FOTORECEPT)
  1. 1

    Cesto si rozdelíme na polovicu. Rozvaľkáme na dva veľké platy. Dosť veľké na to aby vošli a z každej strany trocha presahovali prevrátený plech. Cesto na obrátenom plechu upečieme v rúre na 220 stupňov 20 minút. Pečieme ho samozrejme po jednom.

    foto receptu
  2. 2

    Vo väčšom hrnci necháme zovrieť mlieko s kryštálovým a vanilkovým cukrom a rozšľahanými žĺtkami. Zvlášť v 2,5dcl studeného mlieka rozmiešame 5 zlatých klasov a za slabého ohňa vmiešame do mlieka.Keď je puding dosť hustý, tak ho mimo sporáku vmiešame so snehom pripraveným z bielkov a práškovým cukrom. Do vzniknutej zmesi na konci prilejeme amareto

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Zdravé zeleninové rizoto
Hovädzí chalupársky guláš s bravčovým bôčikom v kotlíku
Kuracie nugetky v pivnom cestíčku
Bryndzové pirohy so smotanovou omáčkou
Morčacie soté špeciál
Bravčová roláda s jogurtovou omáčkou
Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka
Kurací paprikáš
Pečené kuracie stehná so zeleninou a zemiakmi
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie