Banánová roláda

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Banánová roláda
videní 558
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
5 KS Vajce
5 PL Cukor kryštálový
2 PL Múka hladká
1.5 PL Kakao
1 ČL Sóda bikarbóna
Plnka
Množstvo Ingrediencia
2 KSBanán
1 balíčekZlatý klas
0.5 lMlieko
1 balíčekVanilkový cukor
50 gCukor kryštálový
100 gMaslo
Postup prípravy pre Banánová roláda
  1. 1

    Bielky a žĺtky si oddelíme. Z bielkov si vyšľaháme sneh. Žĺtky vyšľaháme s cukrom, pridáme preosiatu múku, kakao, sódu bikarbónu. Potom po lyžiciach pridávame vyšľahaný sneh a zľahka premiešame.

  2. 2

    Na plech si dáme papier na pečenie, vylejeme naň cesto, rovnomerne rozotrieme po celom plechu a pečieme. Po upečení piškótu zvinieme aj s papierom do rolády a necháme vychladnúť.

  3. 3

    Pripravíme si plnku. Zo zlatého klasu si uvaríme puding. Necháme vychladnúť a pridáme po kúskoch maslo. Krém dobre rozmiešame.

  4. 4

    Z rolády odstránime papier, piškótu rozvinieme. Natrieme krém, uložíme banány a znova zvinieme do rolády. Keď sa nám zvýši trocha plnky, môžeme ju natrieť na vrch a posypať kokosom alebo poliať čokoládou. Roládu dáme vychladnúť a podávame.

Zdroj: Radvarim
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Cestoviny s kuracím mäsom
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Sex na tanieri ako výborný koláč
kuracie prsia zapečené s jablkami a syrom
Rýchly krehký jogurtový koláč
Bravčový plátok na horčici a zemiaková kaša
Kuracie kúsky s brokolicovo-smotanovou omáčkou a domácimi širokými rezancami
Hovädzie znojemské mäso s ryžou
Šuhajdy so salkom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf